Dag 2: Vi trækker stikket…

Intentionerne var der, jeg pakkede sågar min taske inden sengetid i går, jeg satte alarmen på uret med glæde… lagde mig og gik ud!

Alarmen gik, og de første 8 minutter blandede jeg den ind i en drøm, famlede og fik fat i telefonen, fik trykket snooze… mine øjne var tunge, min krop den skreg i stilhed, jeg var så absolut ikke “in the mood”
Da alarmen ringede anden gang, slukker jeg og får kæmpet mig ud af sengen, i tøjet og forlod soveværelset, der var stille i stuen, var Michael ikke stået op?

Jo, han lå lige så lang han er på sofaen og der kom nogle beklagende lyde fra ham, vi hilser hinanden godmorgen, og så kom vores beklagelser.
Michael snakkede om at han nok havde svært ved at holde og kaste med en stang i dag, han var bange for huden på hans arme ville falde af, der kom en mindre kaskade af øfferi… jeg lod ham snakke færdig, og vidste udemærket hvor han ville hen med snakken, og det passede mig gangske fint, for jeg er og var absolut heller ikke i fiskehumør.

Som jeg sidder her og skriver, så sidder jeg med en følelse af at have været på militærøvelse, gået 50 km med fuld oppakning, samtidig med 4 har gået ved siden af mig og tævet mig med stave… og det er bare sådan min krop har det, så er der lige det med den overdrevet soldyrkning i går.

Vist har jeg dannet et base, så jeg var ikke så bange for solen, plus jeg havde en tynd langærmet trøje på… så jeg skænkede ikke solen en tanke.
havde blot glemt min nakke og hullet i kasketten.

Jeg har også en ide om at sidde i en gummibåd i så mange timer, ikke sidde rigtig, altså at sidde på siden på en blød ponton og danse på bølgerne.
Michael havde fortalt inden turen, at man godt kunne blive smadret af at være i den i så mange timer.

Michael er en smule dårligere stillet end mig, han har ikke rigtig været i solen på samme måde i år, og han fiskede i t-shirt i går… han er ristet, seriøs ristet.

Så vi blev begge meget hurtige enige om at trække stikket i dag, skulle der eventuelt blive noget fiskeri, så ville det være den lille lokale sø fra første dag, der kunne få et skud… senere på aftenen.

Lige nu tager vi alt ting i slow motion, drikker noget kaffe, og så har vi planer om at tulle til Korsholm og hilse på Jimmy, Frederik og Ebbe.
Handle lidt ind til i morgen, hvor vi / jeg har en aftale med Tony ved Mariager Fjords bredder.

Håber I er i bedre stand end mig, og i får fanget nogle fisk.

Knæk og bræk derude.

/Martin

Om Martin Harregaard

Fluefisker er mit område, griber dog til tider en jerk bait eller vertikal stang. Jeg fisker primært kyst, men også å og sø Er gift med sidens anden fedtfinne fisker.

Kig også på dette

Et kraftigt comeback…

Min længe savnet Igniter skulle prøves... og det blev den, i stor stil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *