CE Ophængeren “All Handmade” V.4.0

På en PM opfordring fra en interesseret, har jeg nu lavet en ny version af Claus Eriksens ophænger.

Problemet med min forrige video, er at jeg benytter en skruemaskine til at lave snoningerne i ophængeren, og uden nogen form for kontrol eller følelse, har jeg i 9 ud af 10 ophænger, simpelthen overstresset linen, hvilket resulterede i funktionssvigt på kysten.

I denne version har jeg fingeren på “pulsen”, jeg kan mærke hvornår nok er nok, og jeg har testet denne ophænger fremstilling gennemgående på kysten, og jeg har endnu ikke mistet eller knækket en ophænger, hvilket var tilfældet med dem der var lavet på skruemaskinen.

Det er måske lidt bøvlet at lave denne type ophænger, men gør mig den tjeneste at prøve… sæt dig ned, lav 5 – 10 stykker, prøv dem på kysten og se hvor meget nemmere de gør fiskeriet med ophænger.

Ikke længere noget med at lave ny ophænger tippet, når du har været 5 – 6 hovedfluer igennem, ikke noget med at smide brugbar tippet ud, bare fordi du ikke længere vil fiske med ophænger.

Her sætter du på og piller af som det behager dig, du kan sågar gemme ophængeren i en flueboks, eller på en af de der smarte skumgummi ting, så kan du meget hurtigt sætte den ønskede ophænger med den ønskede flue på i løbet af ingen tid.

Skulle der presse sig et spørsmål på, så tøv ikke med at smide en kommentar herunder på websitet, mere for at holde det hele samlet, både for mig og for andre interesserede.

Knæk og bræk derude.

/Martin

Om Martin Harregaard

Tidligere fluefisker... (er det nok stadig, bare på pause) Nu fisker jeg Karper

Kig også på dette

Turen efter en havørred…

Endte i makrel panik…Christina så makrel i overfladen, og jeg var henne ved hende som …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *