Skalle eventyr ved Kongskilde Friluftsgård.

Vi havde tidligere været ude og gå en tur i området ved Kongskilde og Tystrup, og der var snakken faldet på fiskeri efter de fisk vi kunne se i søerne.

Så under aftensmaden, blev det aftalt at vi skulle ned og fange nogle skaller… A piece of cake, sagde jeg, mens fruen sendte mig et blik der tydeligt fortalte mig, at jeg de sidste par gange på selve Tystrup sø, også havde sagt det var nemt, men intet fangede…

2 spinnestænger blev rigget til med nogle gamle skalle flåd, nogle BB og AAA vægtlodder og et par str. 16 kroge, lidt dåsemajs, som var tilovers fra gårdagens aftensmad, og så var vi klar.

Der skulle heller ikke gå mange sekunder fra det første flåd havde ramt vandet, så havde Erica “flex” på stangen… hendes første skalle nogensinde og dagens første.

Det var super hyggeligt at være med til at se ens unger hygge sig, og skallerne der kom på land, blev der passet på, og med et lille kys fra ungerne, blev de nænsomt sendt retur til deres element.

Christina skulle da også lige lande sin første skalle, så hun sad også og fiskede, og det lykkedes da også… og endda med mere end en.

Det var også dejligt at rive lidt op i fortiden, huske tilbage til mine første og spæde skridt som lystfisker, det var nemlig også skallen der gav mig min debut, og jo, det var som jeg huskede, pissenemt at fange skaller, bare de ikke er på Tystrup sø 😉

Hvor mange skaller det blev til i alt, det ved jeg ikke… men der var bonanza, så meget kan jeg sige 🙂

Lidt fotos fra aftens tur…

/Martin

Om Martin Harregaard

Tidligere fluefisker... (er det nok stadig, bare på pause) Nu fisker jeg Karper

Kig også på dette

Vindstille, vældig svært og virkelig vådt!

Endelig meldte DMI, YR og FCOO vejr til en morgentur med vertikalstangen. En tiltrængt tur, blev svær, opløftende og virkelig våd...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *