Frustrationer før slaget…

Turen til Fredericia gik lige efter bogen, Michael stod også og ventede pænt, turen til Ikast gik også fint.
Vi hentede noget mad inden vi landede hjemme hos ham.
Fik spist noget mad, nede og handle ind til madpakkerne torsdag, hvor planerne igen er ændret.

Vi har bestilt bådnummer og fiskekort til Tange sø, der er meget positiv skriv og tale omkring Tange sø, så vores forventninger er lidt over normalen.

Efter vi var nede og handle, så skulle vi lige ned til en lille lokal sø i Ikast, her havde Michael været ugen forinden, og havde haft nogle gode kontakter på “top water” agn. Så han riggede sin spinnestang til med en grim lille blæver frø, jeg min fluestang med en helt sort popper, og så gik vi igang.

Vi fiskede i en lille time, så blev det for mørkt og vi besluttede at stoppe… efter der havde været action på den lille sø. Vi fangede ikke noget, men var lige ved og næsten, vi havde +10 kontakter til gedder, jeg havde en på som kunne mærkes, Michael havde en der havde taget frøen, men ingen af fiskene kom på land.


Nu sidder vi igen i lejligheden, trætheden er ved at overmande os, så nu snupper vi nok en bajer, og så hopper vi i kassen.
Så ingen video, har ellers nogle Top Water skud på GoPro’en.

Slaget ved Tange sø, kalder nemlig i morgen!

Kan I have en forrygende helligdag i morgen.

Stram line.

/Martin

Om Martin Harregaard

Fluefisker er mit område, griber dog til tider en jerk bait eller vertikal stang. Jeg fisker primært kyst, men også å og sø Er gift med sidens anden fedtfinne fisker.

Kig også på dette

En tiltrængt tur

En meget tiltrængt tur på kysten, efter længere tids fravær, kunne jeg igen stå derude, svinge fluestangen og forhåbentlig ramme en hugvillig ørred.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *