Så er det lige før…

Der er pakket og humøret er højt.
I morgen Kl 17:06 rammer jeg, hvis DSB og de højere magter tillader det, Fredericia, og så står den på herrehygge, bajer, gedder og havørred.

Gorilla arme forude… heldigvis skal der ikke slæbes så langt.

Jeg er vist ikke den eneste der glæder mig til turen, Michael Poulsen, ham jeg skal fiske sammen med, har også udtrykt lidt glæde ved turen.
Vi har adskillige telefonsamtaler igennem den sidste uge, så det skulle komme bag på mig, hvis noget er udeladt.

Michael henter båden i morgen med tilhørende benzin- og elmotor, så når han henter mig, så er det hjem og pakke ud, gøre klar til torsdagens første spot… Sunds sø, en sø med en maks dybde på 3.5 meter 15 min kørsel fra Michael, vinden lover DMI og YR til 1 – 2 m/sek.

Michael fortæller at Sunds sø er en super plads, geddebestanden har været opadgående de sidste mange år, den skulle fiske helt fantastisk nu, og han ikke har haft mange nulture på den, så forventninger stiger… Selvom jeg så ofte har fået en næse af forventingerne.

Fredag var der snak om søerne ved Viborg, og lørdag står den på Mariager fjord.

Der kommer løbende meldinger fra mig i det jyske, selvfølgelig ikke så mange, hvis fiskene er få.

Skal I fiske i de kommende dage, så ønskes I hermed Knæk og Bræk.

Stram Line!

/Martin

Om Martin Harregaard

Fluefisker er mit område, griber dog til tider en jerk bait eller vertikal stang. Jeg fisker primært kyst, men også å og sø Er gift med sidens anden fedtfinne fisker.

Kig også på dette

En tiltrængt tur

En meget tiltrængt tur på kysten, efter længere tids fravær, kunne jeg igen stå derude, svinge fluestangen og forhåbentlig ramme en hugvillig ørred.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *