Tystrup Styrer!

Det skal ikke være nogen hemmelighed, jeg er en sucker for teknik og dimser, så da mit nye Garmin Echomap 72SV ekkolod stod færdigt, brændte det i mig for at komme ud på vandet.

Og jeg skal love for jeg har fået roet noget de sidste dage.
Om det er Rasmus´s små guldkorn eller det er den nye teknik, måske begge dele eller noget helt tredje… det må guderne vide, men jeg er ovenud tilfreds.

På mine sidste 4 ture på Tystrup har jeg fanget følgende…

7 sandart
5 gedder
og en røvfuld pæne aborre

Altsammen på vertikal fiskeri, så noget må jeg gøre rigtig.
Det er lidt surrealistisk, især når man tænker på hvor mange andre ture jeg har haft efter sandarten.

Udadtil ser vertikal fiskeri røvkedeligt ud… du sidder i guds grønne natur og glor ned i en skærm, samtidig du tager små åretag i håbet om et godt ekko.

Men det er nervepirrende, man sidder på nåle når man kan se en fisk stige til sin agn, armen er parat til modhug… og oftes afvises man for hårdt.

Men indimellem så tager jeg lige en pause fra skærmen og nyder de omgivelser jeg er i. I dag f.eks. så jeg Tystrups flotte og store havørn tage en fisk i overfladen, flyve bort med en pænt stor ukendt fisk i den ene fanger, så føler man sig en kende velsignet

Mens jeg sidder og skriver dette, har jeg planer om igen at stå op kl. 02.00 og sætte kurs mod søen, men har en grum hovedpine… som er selvforskyldt!
Jeg slæber vand med til båden og jeg slæber samme mængde hjem igen, jeg er simpelthen så dårlig til at drikke vand, og især når man sidder så ubeskyttet midt ude på en sø… badet i sol, dælme ikke smart.

Som nogen nok ved så er mit GoPro afgået ved døden og et nyt fra DJI er på “to do next” listen, så jeg har været på mobilen og mit DJI Osmo pocket, sidstnævnte har jeg brugt i dag. Tænder det, sidder og poserer med fisk i forkellige stillinger… smider fisken retur i den rette element, og ser jeg har glemt at trykke optag. Det skete med den ene sandart og gedde i dag, så bider man sig lidt i læben.

Nyd lidt fotos fra de sidste to ture.

Knæk og bræk derude.
/Martin

Om Martin Harregaard

Fluefisker er mit område, griber dog til tider en jerk bait eller vertikal stang. Jeg fisker primært kyst, men også å og sø Er gift med sidens anden fedtfinne fisker.

Kig også på dette

Skalle eventyr ved Kongskilde Friluftsgård.

En indskydelse under aftensmaden, og aftenen gik i fisk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *